A kapcsolatot telefonon, e-mailben vagy egy űrlap kitöltésével tudja velünk felvenni. A telefonszámunkat, e-mail címünket és az űrlapot ide kattintva találja: Elérhetőségeink

Elektromos hiba esetén a megbeszélt időpontban érkezünk, és a szükséges javításokat elvégezzük. Kiszállási díjat nem számítunk fel, és sikertelen hibaelhárítás esetén sem számlázunk ki munkadíjat. Amint tudható a hiba oka, egy hozzávetőleges árat is fogunk mondani a javításra, hogy az ne érje váratlanul, mikor befejezzük a munkát. 

Elektromos rendszer átalakítása, kisebb-nagyobb mértékű bővítése esetén a helyszínt megnézzük, és az elvégzendő feladat alapján maximum 1-2 munkanapon belül jelentkezni fogunk az árajánlattal és a feladat elvégzéséhez szükséges maximális munkaidővel. Hogyha minden megfelelő, akkor megbeszéljük a munkakezdés időpontját.

Új ház építésekor, vagy ház / lakás felújításakor a munkaterületet bejárjuk, és részletesen lejegyzetelünk mindent, amit szeretne. Tanácsot is adunk az elektromos hálózathoz az előre megírt listánkból olyan apró részletekre is kitérve, mint például a nappaliban elhelyezett dugalj a karácsonyfa égősorának. A pontos árajánlatot az igények alapján elkészítjük, amivel néhány napon belül jelentkezni fogunk. Az árajánlat elfogadása után minden esetben kivitelezői szerződést kötünk, melyben rögzítjük a munkavégzés minden lényeges és kevésbé lényeges feltételét az előzőleg megbeszéltek alapján.

Kérjük, érkezésünk előtt a víz-, gáz-, fűtéshálózat már legyen elkészítve, és a nyílászárók legyenek beépítve. A munkakezdésünk előtti napokra érdemes időzíteni a riasztót, elektromos redőnyöket, klímát, megfigyelőrendszert és az okos otthon elemeit telepítő szakemberekkel történő egyeztetést. A hatalmas porral és lehulló törmelékkel járó vésési munkálataink után tudják csak kezdeni a munkát a festők, burkolók, parkettázók, padlószőnyegesek. Végül ismét érkezünk, és felszereljük az elosztószekrény elemeit, a kapcsolókat, dugaljakat és lámpákat.

Munkánkról kivétel nélkül, minden esetben számlát és jegyzőkönyvet állítunk ki. Fizetni kisebb munkák esetén a munka befejezte után tud, 2 vagy több napig tartó munka esetén a kivitelezői szerződésben foglaltak szerint előleget kérhetünk, és az elvégzett munkafázisok után tudja kifizetni a munkadíjunkat. Lehetősége van a fizetésre készpénzben, de előnyben részesítjük az azonnali banki átutalást. A számlát kisebb munkák után azonnal, a helyszínen kiállítjuk és automatikusan elküldjük e-mailben, de igény esetén postai úton is, kinyomtatva eljuttatjuk. Nagyobb munkák esetén átvételi elismervényt állítunk ki, és a számlát 1 munkanapon belül (általában még aznap este) elküldjük e-mailben, és kérés esetén nyomtatva is, postai úton.

Kérjük, a szerelési anyagok és szerelvények beszerzését bízza ránk. Egy silány minőségű kapcsoló felszerelése 2x-3x annyi időt vehet igénybe, mint egy megbízható gyártótól származó szerelvény. Sajnos az interneten és a nagy áruházakban egyre több az elégtelen minőségű kínai termék, melyekkel nem csak a munka nehezebb, de hosszú távon akár tűzveszélyes is lehet a használatuk. Ezek alkalmazása mindenképpen kerülendő!

Már meglévő, de érintésvédelmi, szerelési, tűzbiztonsági szempontból aggályos elektromos hálózat javítását, bővítését megtagadhatjuk.

A munkavédelmi cipőnket levenni TILOS és életveszélyes, mivel a súlyos áramütésektől az elektromosan szigetelt talpú cipő véd. Szabadon engedett háziállat mellett nem dolgozunk a saját, de legfőképpen a kutya/cica egészsége érdekében!

A munkaidőnk munkanapokon (hétfőtől péntekig) 08:00 órától 16:00 óráig tart.

Munkatársaink józan életűek, nálunk senki nem dohányzik. Munka közben nem hangoskodunk, nem káromkodunk, és a lehető legkevesebb kosszal dolgozunk. Munkaterületünket rendszeresen feltakarítjuk, és a közös közlekedő utakra (folyosó, lépcsőház) került szennyeződéseket azonnal eltávolítjuk.


Az olcsó minőség keserűsége még akkor is megmarad, amikor az alacsony ár édes ízét már rég elfelejtettük!
Az olcsó minőség keserűsége még akkor is megmarad, amikor az alacsony ár édes ízét már rég elfelejtettük!